Preistipp
Prijs tip!
Land

Valle de Colchagua
Sorte
Rode wijn
Stilisik
complex & volwassen
Rabatt
-16%

2022

MontGras 'Quatro' Valle de Colchagua

MontGras Agrícola San Jose, Valle de Colchagua

Normale prijs: € 12,05

Special Price € 10,07*

0.75l · € 13,43/L
Incl. 21% VAT, Excl. shipping

Levertijd: 2-5 dagen **

  • Intense, volle rode wijn uit Chili
  • Complexe smaken van rood fruit en kruidige noten
  • Eersteklas teeltgebied: Valle de Colchagua
  • Goed gebalanceerd tussen tannines en fruitigheid
  • Perfect bij gegrild vlees en wildgerechten

* alle prijzen incl. btw en plus Transportkosten. Produktbilder können ggf. abweichen. ** Geldig voor leveringen binnen Nederland, voor levertijden naar andere landen, zie de knop Transportkosten
  • Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende artikelen


    Vina Caliterra Caliterra Reserva Carmenere
    Vina Caliterra
    Caliterra Reserva Carmenere
    € 9,53*
    Haras de Pirque Haras de Pirque Reserva de Propiedad
    Haras de Pirque
    Haras de Pirque Reserva de Propiedad
    € 11,01*
    Vińa Carmen Carmen Gran Reserva Carmenère
    Vińa Carmen
    Carmen Gran Reserva Carmenère
    € 13,54*
    Vinos Santa Ema Gran Reserva Carmenère DO Valle del Cachapoal
    Vinos Santa Ema
    Gran Reserva Carmenère DO Valle del Cachapoal
    € 12,67*
Beschreibung

Wijn noot: MontGras 'Quatro' Valle de Colchagua

De rode wijn MontGras 'Quatro' Valle de Colchagua is een uitstekend voorbeeld van de eersteklas wijnen uit het gerenommeerde wijngebied Valle de Colchagua in Chili. Geproduceerd door MontGras Agrícola San Jose, een van de toonaangevende wijnhuizen van het land, is deze wijn een absoluut hoogtepunt voor alle wijnliefhebbers. De wijnstokken voor deze rode wijn groeien in de zonovergoten wijngaarden van de Valle de Colchagua, die bekend staat om zijn ideale klimaat en vruchtbaarheid. Dankzij de perfecte combinatie van warme dagen en koele nachten ontwikkelen de druiven een uniek aroma en een opmerkelijke structuur. MontGras 'Quatro' Valle de Colchagua is een cuvée gemaakt van de druivenrassen Cabernet Sauvignon, Carmenere, Malbec en Syrah, wat de wijn een buitengewone variatie aan smaken geeft. Met zijn dieprode kleur en intense bouquet van rijp fruit, specerijen en fijne houttoetsen, boeit de 'Quatro' de zintuigen meteen vanaf het glas en is hij vol en harmonieus in de mond. De zachte tannines en het perfecte evenwicht tussen frisheid en complexiteit zorgen voor een langdurige smaakervaring. De elegante afdronk laat een vleugje chocolade en tabak achter op de tong. Een wijn voor speciale gelegenheden of om gewoon elke dag van te genieten - de MontGras 'Quatro' Valle de Colchagua is de perfecte keuze voor elke liefhebber van rode wijn. Laat je verleiden door zijn unieke karakter en uitzonderlijke kwaliteit en duik in de fascinerende wereld van Chileense wijnen.

Serviervorschlag

Suggestie voor serveren: MontGras 'Quatro' Valle de Colchagua

met gegrild en gebraden vlees, ragouts en kaas

MontGras Agrícola San Jose

MontGras Agrícola San Jose de wijnmaker achter MontGras 'Quatro' Valle de Colchagua

MontGras Agrícola San Jose is een gerenommeerde wijnmaker uit Valle del Maipo in Chili. De wijnen worden gemaakt van de rijke en productieve bodems van de regio, wat bijdraagt aan hun unieke combinatie van aroma's en smaken. Dankzij de ideale klimatologische omstandigheden en het handwerk van het wijnbouwteam worden de wijnen gekenmerkt door hun exquise smaak en hoge kwaliteit. MontGras Agrícola San Jose is al jaren een pionier in de productie van bekroonde wijnen en hun wijnen worden verkocht in exclusieve restaurants en winkels over de hele wereld. De wijnmaker gebruikt moderne wijnbouwmethoden en voortdurend onderzoek om zijn productie voortdurend te verbeteren en zijn klanten een eersteklas selectie wijnen aan te bieden. Voor wijnliefhebbers is MontGras Agrícola San Jose de ideale keuze voor verfijnd en exquis genieten uit Chili.


Valle de Colchagua

Valle de Colchagua het teeltgebied van de MontGras 'Quatro' Valle de Colchagua

De Valle de Colchagua is een juweel onder de wijnbouwgebieden van de wereld en een paradijs voor elke ware liefhebber van eersteklas wijnen. Geografisch gelegen in het zuidwestelijke deel van het Rapel wijngebied in centraal Chili, komt het onderscheidend vermogen van dit prachtige gebied voort uit de perfecte combinatie van een warm mediterraan klimaat, constante zeebries en een uitzonderlijk lang groeiseizoen, waardoor de Valle de Colchagua een ongeëvenaard terroir is voor de productie van hoogwaardige, voornamelijk rode wijnen. De bodem varieert van zanderig tot kleiachtig, met sporadische afzettingen van marmer en leisteen, wat de wijnen die hier worden geproduceerd een opmerkelijke complexiteit en diepte geeft. De legende van de Chileense wijnen, Carménère, gedijt hier het best. De wijnstokken van deze unieke variëteit werden oorspronkelijk geïmporteerd uit Bordeaux en hebben de optimale omstandigheden gevonden in de Valle de Colchagua. De wijnen van dit druivenras worden gekenmerkt door intense bessenaroma's, fijne kruidige noten en een vleugje groene peper - een symfonie voor de zintuigen. Maar ook de wereldwijd populaire cabernet sauvignon en Chili's trots, de malbec, tonen een indrukwekkende variëteit en kwaliteit in dit gebied. De wijnen zijn evenwichtig, met rijke tannines en een expressieve, fruitige complexiteit die moeilijk te weerstaan is. Als sommelier waardeer ik Valle de Colchagua voor zijn consistente levering van uitstekende en diverse wijnen. Het klimaat en de bodem maken het een paradijs voor wijnmakers - een plek die wijnen produceert met karakter en identiteit die in de smaak vallen bij elk gehemelte. In het hart van de Andes, omgeven door natuurschoon, produceert Valle de Colchagua wijnen die niet alleen de rijke Chileense wijntraditie belichamen, maar ook verhalen van hard werk, passie en toewijding. Een bezoek aan deze regio is een absolute must voor elke wijnliefhebber. Het is een ervaring die al je zintuigen aanspreekt en je laat genieten van elke slok van je wijn.



MontGras 'Quatro' Valle de Colchagua wordt geproduceerd door MontGras Agrícola San Jose in het teeltgebied Valle de Colchagua in .
Als je MontGras 'Quatro' Valle de Colchagua lekker vond, vind je de andere wijnen van MontGras Agrícola San Jose misschien ook lekker.
MontGras Agrícola San Jose en MontGras 'Quatro' Valle de Colchagua zijn afkomstig van Valle de Colchagua.

Details

Extra informatie: MontGras 'Quatro' Valle de Colchagua

Naam MontGras 'Quatro' Valle de Colchagua
Wijnbouwgebied Valle de Colchagua
Wijnsoort Rode wijn
Vintage 2022
Alcoholgehalte (% vol.) 14
Druivensoorten Syrah, Malbec, Carmenčre, Cab. Sauvignon
Restsuiker (g/l) 3,6
Zuurgraad (g/l) 4,5
Serveertemperatuur 16-18°C
Smaak droog
Allergeneninformatie enthält Sulfite
Verdeler Eggers & Franke HOLDING GmbH, Speicher 1 , Konsul-Smidt-Str. 8 J, D-28217 Bremen
Wijnmaker MontGras Agrícola San Jose

UVP
€ 12,05
€ 10,07*
0.75l·€ 13,43/L,
*inkl. MwSt, zzgl. Versand,
Lieferzeit:2-5 Tage in D
  • Onze bestsellers van MontGras Agrícola San Jose

    MontGras Agrícola San Jose MontGras
    MontGras Agrícola San Jose
    MontGras 'Intriga' Cabernet Sauvignon Valle del Maipo
    € 16,27*
    MontGras Agrícola San Jose MontGras
    MontGras Agrícola San Jose
    MontGras 'Quatro' Valle de Colchagua
    € 10,07*
    MontGras Agrícola San Jose De Gras Sauvignon Blanc
    MontGras Agrícola San Jose
    De Gras Sauvignon Blanc
    € 7,24*
    MontGras Agrícola San Jose MontGras
    MontGras Agrícola San Jose
    MontGras 'Intriga' Cabernet Sauvignon Valle del Maipo
    € 16,27*
    MontGras Agrícola San Jose MontGras
    MontGras Agrícola San Jose
    MontGras 'Intriga' Cabernet Sauvignon Valle del Maipo
    € 16,27*
  • SicherheitBeveiliging

    ✓ SSL-codering
    ✓ Bescherming van kopers

  • PreisGoede waarde

    ✓ gunstige prijzen
    ✓ gunstige levering

  • Versand Verzending

    ✓ 8,95 € per pakket
    ✓ Verzending met DPD