Preistipp
Prijs tip!
Land

Binyamina, Zichron Yaakov
Sorte
Witte wijn
Stilisik
aromatisch & fris
Rabatt
-12%

2022

Mare White Binyamina, Zichron Yaakov

Maia Winery, Binyamina, Zichron Yaakov

Normale prijs: € 29,71

Special Price € 26,10*

0.75l · € 34,80/L
Incl. 21% VAT, Excl. shipping

Levertijd: 2-5 dagen **

  • Verfrissende witte wijn uit Israël
  • Groeigebied Binyamina, Zichron Yaakov
  • Aroma's van tropisch fruit, fijne zuren
  • Veelzijdig met eten, veganistisch
  • Optimale prijs-kwaliteitverhouding

* alle prijzen incl. btw en plus Transportkosten. Produktbilder können ggf. abweichen. ** Geldig voor leveringen binnen Nederland, voor levertijden naar andere landen, zie de knop Transportkosten
  • Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende artikelen


    Kishor Winery Misgav Viognier Upper Western Galilee
    Kishor Winery
    Misgav Viognier Upper Western Galilee
    € 36,94*
    Golan Heights Winery Gamla Gewürztraminer
    Golan Heights Winery
    Gamla Gewürztraminer
    € 18,33*
    F. X. Pichler Riesling Ried Steinertal DAC
    F. X. Pichler
    Riesling Ried Steinertal DAC
    € 64,45*
    F. X. Pichler Riesling Ried Loibenberg DAC
    F. X. Pichler
    Riesling Ried Loibenberg DAC
    € 62,89*
Beschreibung

Wijn noot: Mare White Binyamina, Zichron Yaakov

De Mare White is een cuvée van Marsanne en Franse Colombard en heeft in de neus al een fijne ziltheid met kruidige hints die doen denken aan de Middellandse Zee. In de mond is hij heerlijk fris en licht, de aroma's van tijm, limoen en rozemarijn spelen met de smaakpapillen op de tong, de gematigde zuurgraad en het lage alcoholgehalte onderstrepen de levendigheid van deze wijn. In de afdronk toont de wijn een fijne minerale toets met een vleugje salie - dit is puur mediterraan gevoel.

Serviervorschlag

Suggestie voor serveren: Mare White Binyamina, Zichron Yaakov

Geniet van de Mare White Binyamina uit Israël van Maia Winery met:

  • gebakken vis met citroenbotersaus
  • verse geitenkaas met honing en walnoten
  • gerookte zalm op stokbrood met crème fraiche

Maia Winery

Maia Winery de wijnmaker achter Mare White Binyamina, Zichron Yaakov

Maia Winery, gelegen in Binyamina in de buurt van Zichron Yaakov, is een familiebedrijf met een ware passie voor wijnkunst. De eigenaren, Nir en Efrat Laufer, hebben een verbazingwekkende selectie wijnen gecreëerd, gericht op het produceren van wijnen van hoge kwaliteit die het terroir van hun wijngaarden weerspiegelen. Maia Winery onderscheidt zich door zijn unieke persoonlijkheid, die blijkt uit de toepassing van vakmanschap bij het maken van wijn. Ze gebruiken alleen de beste druiven van hun eigen wijngaarden en omliggende gebieden en maken van wijnmaken het hart van hun bedrijf. Sinds hun oprichting in 2008 hebben ze een verscheidenheid aan wijnen uitgebracht, waaronder Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot en Merlot. Maia Winery is trots op het aannemen van een milieuvriendelijke filosofie, met behulp van duurzame praktijken zoals het recyclen van afvalwater en het gebruik van hernieuwbare energie voor de wijnproductie. Ze zetten zich ook in voor het behoud van de biodiversiteit door hun wijngaarden te gebruiken als habitat voor wilde dieren. Bezoekers van Maia Winery kunnen hun uitzonderlijke wijnen proeven in de charmante en uitnodigende wijnbar terwijl ze worden betoverd door het adembenemende uitzicht op de omliggende wijngaarden. De wijnmakers nodigen hun gasten ook graag uit op hun wijnfestivals, waar ze hun wijnen presenteren en vieren wat ze het beste kunnen - het leven en de cultuur van het wijnmaken.


Binyamina, Zichron Yaakov

Binyamina, Zichron Yaakov het teeltgebied van de Mare White Binyamina, Zichron Yaakov

De wijnregio Binyamina en Zichron Yaakov, op slechts een uur ten noorden van Tel Aviv, is een reisbestemming waar het hart van wijnliefhebbers sneller van gaat kloppen. Als sommelier waardeer ik vooral de verscheidenheid aan wijnen uit deze regio en raad ik iedereen aan om deze unieke smaken te proberen. Het gebied, gelegen tussen de Middellandse Zeekust en de heuvelachtige uitlopers van het Carmelgebergte, biedt ideale omstandigheden voor het verbouwen van druiven. Naast de zonnige dagen profiteren de wijnstokken ook van de verkoelende bries van de Middellandse Zee en de hoge ligging. Als antwoord op deze unieke mix van klimaat en landschap worden hier wijnen geproduceerd met een kenmerkende combinatie van fruitigheid, complexiteit en elegantie. Binyamina, oorspronkelijk een citrusfruitkwekerij en sinds het einde van de jaren 1950 gevestigd als wijngebied, verzamelt vandaag enkele van Israëls meest gerenommeerde wijnmakerijen. De productie varieert van volle rode wijnen tot heerlijke witte wijnen. Vooral de druivenrassen Cabernet Sauvignon, Shiraz en Chardonnay hebben een belangrijke rol gespeeld in de reputatie van Binyamina als een wijngebied van hoge kwaliteit. Het gebied rond Zichron Yaakov, de 'wieg van de Israëlische wijn', is de thuisbasis van enkele van de oudste en meest gerenommeerde wijnmakerijen van het land. De verscheidenheid aan wijnen die hier worden geproduceerd is indrukwekkend, variërend van traditionele variëteiten zoals cabernet sauvignon en merlot tot wijnen gemaakt van inheemse druivensoorten die het terroir van de regio op unieke wijze weerspiegelen. De Binyamina regio, Zichron Yaakov is de ideale plek om Israëls wijncultuur te ontdekken en in de voetsporen te treden van de wijngeschiedenis die hier geworteld is. Een bezoek aan de plaatselijke wijnmakerijen gevolgd door een wijnproeverij is daarom een absolute must voor elke enthousiaste wijnliefhebber. Je kunt er exquise rode en witte wijnen proeven, maar ook innovatieve witte wijnen gemaakt van lokale druivensoorten. De unieke combinatie van traditie en innovatie maakt dit een fascinerende wijnregio die wacht om ontdekt te worden.



Mare White Binyamina, Zichron Yaakov wordt geproduceerd door Maia Winery in het teeltgebied Binyamina, Zichron Yaakov in .
Als je Mare White Binyamina, Zichron Yaakov lekker vond, vind je de andere wijnen van Maia Winery misschien ook lekker.
Maia Winery en Mare White Binyamina, Zichron Yaakov zijn afkomstig van Binyamina, Zichron Yaakov.

Details

Extra informatie: Mare White Binyamina, Zichron Yaakov

Naam Mare White Binyamina, Zichron Yaakov
Wijnbouwgebied Binyamina, Zichron Yaakov
Wijnsoort Witte wijn
Vintage 2022
Alcoholgehalte (% vol.) 11.5
Druivensoorten 50% Marsanne, 50% French Colombard
Serveertemperatuur 6-8°C
Allergeneninformatie enthält Sulfite
Verdeler A. Segnitz & Co. GmbH
Anne-Conway-Str. 4
DE-28359 BREMEN
Wijnmaker Maia Winery

UVP
€ 29,71
€ 26,10*
0.75l·€ 34,80/L,
*inkl. MwSt, zzgl. Versand,
Lieferzeit:2-5 Tage in D
  • Onze bestsellers van Maia Winery

    Maia Winery Mare White Binyamina, Zichron Yaakov
    Maia Winery
    Mare White Binyamina, Zichron Yaakov
    € 26,10*
  • SicherheitBeveiliging

    ✓ SSL-codering
    ✓ Bescherming van kopers

  • PreisGoede waarde

    ✓ gunstige prijzen
    ✓ gunstige levering

  • Versand Verzending

    ✓ 8,95 € per pakket
    ✓ Verzending met DPD