Preistipp
Prijs tip!
Land

Upper Western Galilee
Sorte
Witte wijn
Stilisik
aromatisch & fris
Rabatt
-13%

2019

Misgav Viognier Upper Western Galilee

Kishor Winery, Upper Western Galilee

Normale prijs: € 42,63

Special Price € 36,94*

0.75l · € 49,25/L
Incl. 21% VAT, Excl. shipping

Levertijd: 2-5 dagen **

  • Witte wijn van de wijngaard Upper Western Galilee, Israël.
  • Gemaakt van de druivensoort Viognier
  • Intense fruit- en bloemenaroma's met een gestructureerde balans
  • Perfect voor gezellige momenten en bij mediterrane gerechten
  • Ambachtelijke wijnbereiding en duurzame productie

* alle prijzen incl. btw en plus Transportkosten. Produktbilder können ggf. abweichen. ** Geldig voor leveringen binnen Nederland, voor levertijden naar andere landen, zie de knop Transportkosten
  • Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende artikelen


    Maia Winery Mare White Binyamina, Zichron Yaakov
    Maia Winery
    Mare White Binyamina, Zichron Yaakov
    € 26,10*
    Maximim Grünhaus Abtsberg Riesling GG Prädikatswein von der Mosel
    Maximim Grünhaus
    Abtsberg Riesling GG Prädikatswein von der Mosel
    € 93,46*
    F. X. Pichler Riesling Ried Kellerberg DAC
    F. X. Pichler
    Riesling Ried Kellerberg DAC
    € 105,49*
Beschreibung

Wijn noot: Misgav Viognier Upper Western Galilee

Viognier, een van de traditionele druivenrassen uit de Rhône, die krachtige wijnen met een sterk karakter voortbrengt, vindt uitstekende omstandigheden in het mediterrane klimaat op de goed gedraineerde bodems met rode aarde op het Kishor wijnhuis om zich te tonen in al zijn kenmerken. Hij glanst strogeel in het glas, intense aroma's van rijpe peer met een vleugje gember stromen in de neus, rijpe perzik en nectarine worden toegevoegd aan het gehemelte met een frisse citrustoon in de afdronk. De Viognier Misgav is vol en zacht in de mond, de fruitsmaken worden aangevuld met subtiele kruidige toetsen.

Serviervorschlag

Suggestie voor serveren: Misgav Viognier Upper Western Galilee

De dichte en complexe structuur is een uitstekende begeleider van gegrilde vis en zeevruchten, maar ook van gekruid geroosterd lamsvlees of pittige gevogeltegerechten. Een zeer spannende Viognier die je zeker moet proberen.

Kishor Winery

Kishor Winery de wijnmaker achter Misgav Viognier Upper Western Galilee

Kishor Winery, gelegen in het pittoreske Upper Western Galilee, is een van de meest succesvolle wijnmakerijen in Israël. Dit wijnhuis werd in 2007 opgericht door de gepassioneerde wijnmaker Richard Kishor en staat bekend om zijn heerlijke wijnen die op traditionele wijze worden geproduceerd. De wijngaarden worden onderhouden en behandeld volgens biologische en duurzame landbouwmethoden. Kishor Winery heeft een breed scala aan wijnen, van meer klassieke soorten als Cabernet Sauvignon en Merlot tot meer exotische soorten als Syrah en Viognier. De wijn wordt met de hand gemaakt met veel aandacht voor detail om een unieke en gedenkwaardige ervaring te creëren voor alle wijnliefhebbers. Kishor Winery is een optimale plek voor een ontspannen dag of een gala met vrienden of familie. Iedereen die de beste wijnen uit de Upper Western Galilee regio wil proeven, moet zeker een bezoek aan Kishor Winery op zijn of haar to-do lijstje zetten.


Upper Western Galilee

Upper Western Galilee het teeltgebied van de Misgav Viognier Upper Western Galilee

Het Upper Western Galilee wijngebied, plaatselijk bekend als Elyon Galil Maaravi, is een uitzonderlijke regio die de adembenemende schoonheid van Israël vertegenwoordigt en wereldwijd bekend staat om zijn uitstekende wijnen. Als sommelier ben ik onder de indruk van de mix van Urania kalksteen en terra rossa bodems die de wijnen van Boven-West Galilea een fascinerende complexiteit geven. De regio kent een constant koeler, mediterraan klimaat, wat de dynamiek van de wijnbouw enorm ten goede komt. Het microklimaat, gekenmerkt door verkoelende winden, de verfrissende zeebries en de aanzienlijke hoogteverschillen, beïnvloedt de smaak en complexiteit van de wijnen immers op een indrukwekkende manier. Witte wijnen uit dit gebied, vooral Chardonnay en Sauvignon Blanc, zijn aromatisch en fris, met duidelijke toetsen van citrusvruchten en tropisch fruit die het gehemelte verrukken. De rode wijnen, vooral cabernet sauvignon en merlot, maken indruk met hun intense fruitsmaken, ronde body en goed gestructureerde tannines. Bijzonder indrukwekkend is de lange levensduur en het rijpingspotentieel van deze wijnen - een bewijs van het indrukwekkende vakmanschap van de producenten uit de streek. De Upper Western Galilee is de thuisbasis van een verscheidenheid aan wijnmakerijen, variërend van gebruiksvriendelijke etablissementen voor toeristen tot intiemere boetiekjes. Hun passie en toewijding voor het produceren van wijnen van uitstekende kwaliteit is overweldigend. Als sommelier heb ik het gevoel dat de Boven-Westelijke Galilea het hart van de Israëlische wijnproductie vertegenwoordigt. Het is een teken van de groei, innovatie en vooruitgang die Israël heeft gevestigd in de wereld van de wijn. Iedereen die op sommelavontuur gaat, moet zeker deze unieke wijnstreek bezoeken. Het is meer dan alleen een gebied, het is een ervaring, een voorproefje van Israël om nooit te vergeten.



Misgav Viognier Upper Western Galilee wordt geproduceerd door Kishor Winery in het teeltgebied Upper Western Galilee in .
Als je Misgav Viognier Upper Western Galilee lekker vond, vind je de andere wijnen van Kishor Winery misschien ook lekker.
Kishor Winery en Misgav Viognier Upper Western Galilee zijn afkomstig van Upper Western Galilee.

Details

Extra informatie: Misgav Viognier Upper Western Galilee

Naam Misgav Viognier Upper Western Galilee
Wijnbouwgebied Upper Western Galilee
Wijnsoort Witte wijn
Vintage 2019
Alcoholgehalte (% vol.) 14.0
Druivensoorten 100% Viognier
Restsuiker (g/l) 2,8
Zuurgraad (g/l) 4,2
Serveertemperatuur 8-10°C
Allergeneninformatie enthält Sulfite
Verdeler A. Segnitz & Co. GmbH
Anne-Conway-Str. 4
DE-28359 BREMEN
Wijnmaker Kishor Winery

UVP
€ 42,63
€ 36,94*
0.75l·€ 49,25/L,
*inkl. MwSt, zzgl. Versand,
Lieferzeit:2-5 Tage in D
  • Onze bestsellers van Kishor Winery

    Kishor Winery Misgav Viognier Upper Western Galilee
    Kishor Winery
    Misgav Viognier Upper Western Galilee
    € 36,94*
  • SicherheitBeveiliging

    ✓ SSL-codering
    ✓ Bescherming van kopers

  • PreisGoede waarde

    ✓ gunstige prijzen
    ✓ gunstige levering

  • Versand Verzending

    ✓ 8,95 € per pakket
    ✓ Verzending met DPD