Preistipp
Prijs tip!
Land

South Australia
Sorte
Rode wijn
Stilisik
sterk & kruidig
Rabatt
-19%

2021

19 Crimes Red Blend

19 Crimes, South Australia

Normale prijs: € 13,18

Special Price € 10,70*

0.75l · € 14,27/L
Incl. 21% VAT, Excl. shipping

Levertijd: 2-5 dagen **

  • Verleidelijke rode wijn uit Zuid-Australië
  • Intense aroma's van bessen en vanille
  • Aangenaam complex en goed gestructureerd
  • Ideaal bij hartige gerechten of kaas
  • Rebelse geschiedenis, perfect om cadeau te geven

* alle prijzen incl. btw en plus Transportkosten. Produktbilder können ggf. abweichen. ** Geldig voor leveringen binnen Nederland, voor levertijden naar andere landen, zie de knop Transportkosten
  • Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende artikelen


    Wakefield Cabernet Sauvignon Estate
    Wakefield
    Cabernet Sauvignon Estate
    € 11,26*
    d´Arenberg The High Trellis Cabernet Sauvignon McLaren Vale, d
    d´Arenberg
    The High Trellis Cabernet Sauvignon McLaren Vale, d'Arenberg
    € 27,88*
    Penfolds Koonunga Hill Shiraz Cabernet Space Edition
    Penfolds
    Koonunga Hill Shiraz Cabernet Space Edition
    € 10,69*
    Yalumba Cabernet Sauvignon  Y WO South Australia
    Yalumba
    Cabernet Sauvignon Y WO South Australia
    € 13,08*
    Penfolds Koonunga Hill Shiraz Cabernet
    Penfolds
    Koonunga Hill Shiraz Cabernet
    € 10,69*
Beschreibung

Wijn noot: 19 Crimes Red Blend

Kleur: helder kersenrood met paarse accenten Aroma: fruitige aroma's van zoet gerijpte rode en zwarte bosbessen in de neus, ondersteund door de intense tonen van eiken vanille Smaak: Fijn kruidig, rond en vol, de vanille versmelt in de mond met tonen van chocolade, cederhout en specerijen, terwijl de fijne fruitzoetheid rijkdom en textuur toevoegt, eindigend zacht en fruitig met een aangenaam aanhoudende frisheid Voor de rode 19 Crimes Blend werden alle druiven telkens bij optimale rijpheid geoogst, op traditionele wijze vergist en de wijnen rijpten ongeveer een jaar in Amerikaanse eiken vaten voordat ze uiteindelijk werden gebotteld en vrijgegeven voor consumptie als gevaarlijk goede 19 Crimes Red Wine.

Serviervorschlag

Suggestie voor serveren: 19 Crimes Red Blend

Met gegrilde lamskoteletjes, spareribs, gehakte steaks en gevogelte, gevulde aubergines, tomaten, paprika's of plantaardige uien, ook met verse pasta met een pittige tomatensaus of kaas van gemiddelde leeftijd.

19 Crimes

19 Crimes de wijnmaker achter 19 Crimes Red Blend

De wijnmaker 19 Crimes is een waar juweeltje uit Zuid-Australië. Hij produceert al meer dan 20 jaar wijn van de hoogste kwaliteit en heeft naam gemaakt tot ver buiten de grenzen van Australië. Hij vertrouwt op traditionele en ambachtelijke productiemethoden die de kenmerken van de druiven perfect tot uitdrukking brengen. Zijn wijnen staan bekend om hun finesse, elegantie, complexiteit en balans, en zijn specialiteit is Shiraz. Deze druivensoort gedijt bijzonder goed in de zonovergoten wijngaarden van deze wijnmaker en produceert een wijn die indruk maakt met zijn diepe en krachtige karakter. Maar ook zijn andere wijnen, zoals de Chardonnay of Cabernet Sauvignon, zijn van de hoogste kwaliteit en een genot voor kenners en liefhebbers. Nog een hoogtepunt: De wijnmaker 19 Crimes is een echte visionair die zich niet alleen met passie en toewijding aan zijn vak wijdt, maar ook openstaat voor nieuwe technologieën. Zo heeft hij een app ontwikkeld die het mogelijk maakt om de etiketten van zijn wijnen tot leven te brengen en ze mee te nemen op een audiovisuele reis door de geschiedenis van Australië. De wijnmaker 19 Crimes uit Zuid-Australië is dus veel meer dan alleen een producent van kwaliteitswijnen - hij is een kunstenaar en innovator die niet alleen de zintuigen van zijn klanten weet te inspireren, maar ook hun verbeelding en nieuwsgierigheid.


South Australia

South Australia het teeltgebied van de 19 Crimes Red Blend

South Australia is de trotse kern van de Australische wijnbouw - een prachtige omgeving waar de beroemde Shiraz- en Chardonnay-variëteiten vandaan komen. Als sommelier vind ik dit wijngebied bijzonder fascinerend, omdat het een indrukwekkende verscheidenheid aan wijnstijlen en omstandigheden voor het verbouwen van wijnstokken biedt, met zowel koelere als warmere klimaten die de wijnbouw een indrukwekkende diversiteit geven. Regio's als Barossa Valley en McLaren Vale staan bekend om hun robuuste, volle rode wijnen, terwijl koelere gebieden als Adelaide Hills en Clare Valley verbazingwekkend frisse en levendige witte wijnen produceren. Barossa Valley is misschien wel het beroemdste teeltgebied in South Australia. Hier wordt de legendarische Australische Shiraz alom erkend en gevierd, bekend om zijn krachtige smaken van donker fruit, chocolade en specerijen. De wijnen zijn weelderig en lang houdbaar - een waar genot voor de zintuigen. Bij de witte wijnen domineren Chardonnay en Sauvignon Blanc, maar mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar Riesling uit de regio Clare Valley. Deze wijnen staan bekend om hun knapperige appel- en citrussmaken, doordrenkt met een verleidelijke minerale complexiteit. Het is ook de thuisbasis van Penfolds, een van de belangrijkste en meest gerespecteerde wijnmakerijen van Australië, en Jacob's Creek, misschien wel de beroemdste wijnexport van Australië, die beide de consistentie en kwaliteit van de Zuid-Australische wijnen uitdrukken. De wijncultuur van Zuid-Australië is levendig en uitnodigend, een wereld van avontuurlijke smaken en stijlen die erop wachten om geproefd te worden. Bij elke slok voel je de passie en het vakmanschap waarmee deze wijnen worden gemaakt. Als zodanig vertegenwoordigt South Australia de kwintessens van het Australische wijnlandschap - weelderig, uniek en onvergetelijk. Ik raad elke wijnliefhebber aan om de schoonheid en diversiteit van deze opwindende wijnregio te ontdekken.



19 Crimes Red Blend wordt geproduceerd door 19 Crimes in het teeltgebied South Australia in .
Als je 19 Crimes Red Blend lekker vond, vind je de andere wijnen van 19 Crimes misschien ook lekker.
19 Crimes en 19 Crimes Red Blend zijn afkomstig van South Australia.

Details

Extra informatie: 19 Crimes Red Blend

Naam 19 Crimes Red Blend
Wijnbouwgebied South Australia
Wijnsoort Rode wijn
Vintage 2021
Alcoholgehalte (% vol.) 13.0
Druivensoorten Cabernet Sauvignon, Merlot, Shiraz
Wijnverwerking Voor de rode 19 Crimes Blend werden alle druiven bij optimale rijpheid geoogst, traditioneel gefermenteerd en de wijnen rijpten ongeveer een jaar in Amerikaanse eiken vaten voor ze uiteindelijk werden gebotteld en vrijgegeven voor consumptie als gevaarlijk goede 19 Crimes Red Wine.
Serveertemperatuur °C
Allergeneninformatie enthält Sulfite
Verdeler Wein Wolf GmbH, Königswinterer Str. 552, 53227 Bonn
Wijnmaker 19 Crimes

UVP
€ 13,18
€ 10,70*
0.75l·€ 14,27/L,
*inkl. MwSt, zzgl. Versand,
Lieferzeit:2-5 Tage in D
  • Onze bestsellers van 19 Crimes

    19 Crimes 19 Crimes Chardonnay
    19 Crimes
    19 Crimes Chardonnay
    € 11,05*
    19 Crimes 19 Crimes Chardonnay
    19 Crimes
    19 Crimes Chardonnay
    € 10,80*
    19 Crimes 19 Crimes Red Blend
    19 Crimes
    19 Crimes Red Blend
    € 10,70*
    19 Crimes Snoop Cali Red
    19 Crimes
    Snoop Cali Red
    € 16,26*
    19 Crimes 19 Crimes The Banished
    19 Crimes
    19 Crimes The Banished
    € 12,86*
  • SicherheitBeveiliging

    ✓ SSL-codering
    ✓ Bescherming van kopers

  • PreisGoede waarde

    ✓ gunstige prijzen
    ✓ gunstige levering

  • Versand Verzending

    ✓ 8,95 € per pakket
    ✓ Verzending met DPD