Land

San Juan
Sorte
Rode wijn
Stilisik
sterk & kruidig

2022

Malbec San Juan

Finca Las Moras, San Juan

>> Slechts 5 stukken beschikbaar

€ 7,37*
0.75l · € 9,83/L
Incl. 21% VAT, Excl. shipping

Levertijd: 2-5 dagen **

  • Argentijnse rode wijn uit de San Juan regio
  • Gevarieerde smaken van bramen, pruimen en kruiden
  • Malbec druivensoort: sterke en diepe smaak
  • Perfect bij rood vlees en kaas
  • Uitstekende kwaliteit van een gerenommeerd wijnhuis

* alle prijzen incl. btw en plus Transportkosten. Produktbilder können ggf. abweichen. ** Geldig voor leveringen binnen Nederland, voor levertijden naar andere landen, zie de knop Transportkosten
  • Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende artikelen


    Grupo Penaflor Finca Las Moras DADÁ No.1
    Grupo Penaflor
    Finca Las Moras DADÁ No.1
    € 8,89*
    Grupo Penaflor Hereford Malbec
    Grupo Penaflor
    Hereford Malbec
    € 7,99*
    Finca Las Moras Malbec San Juan
    Finca Las Moras
    Malbec San Juan
    € 7,37*
    Beefsteak Club Beefsteak Club Beef & Liberty Malbec
    Beefsteak Club
    Beefsteak Club Beef & Liberty Malbec
    € 9,34*
Beschreibung

Wijn noot: Malbec San Juan

De Malbec San Juan rode wijn van Finca Las Moras is een uitstekende vertegenwoordiger van zijn soort uit het beroemde San Juan teeltgebied in Argentinië. De zon die de druiven uit deze regio verwent, produceert een verscheidenheid aan aroma's en smaken die deze wijn een uitzonderlijke persoonlijkheid geven. In het glas heeft de wijn een diep robijnrode kleur, vergezeld van aroma's van zwart fruit zoals zwarte bessen en pruimen en kruidige noten. In de mond is deze wijn zacht en elegant, met een volle body en goed gestructureerde tannines. Een fijne zuurgraad rondt de smaak af en geeft de wijn een aangename frisheid. Deze rode wijn uit Argentinië is een ideale begeleider van gegrild vlees, pittige barbecues of sterke kazen. Met zijn duidelijke persoonlijkheid en karakter is de Malbec San Juan van Finca Las Moras een wijn die een genot is voor elke wijnliefhebber.

Serviervorschlag

Suggestie voor serveren: Malbec San Juan

De Malbec San Juan rode wijn van Finca Las Moras past goed bij stevige en kruidige gerechten zoals gegrild rundvlees, lamskoteletjes, kruidige worst, kruidige stoofpot, goulash of chili. Deze wijn kan ook worden gedronken bij kaasplateaus en pure chocolade.

Finca Las Moras

Finca Las Moras de wijnmaker achter Malbec San Juan

Finca Las Moras is een bekroond wijnhuis in de San Juan regio van Argentinië. Op de unieke bodem van de omliggende bergen worden hier al meer dan 20 jaar topwijnen geproduceerd. Verwend door de zon en beïnvloed door de koele winden van de Andes, rijpen de druiven van de in totaal 400 hectare wijngaarden magnifiek. Finca Las Moras richt zich op duurzaamheid en bewaart zo de balans van de natuur. Er worden alleen organische meststoffen gebruikt en de planten worden op natuurlijke wijze beschermd tegen ongedierte. De liefde voor de natuur is ook voelbaar in de kelder, waar de vinificatie op traditionele wijze wordt uitgevoerd. De wijnselectie is rijk en omvat zowel rode als witte wijnen. De combinatie van eersteklas terroir en vakmanschap resulteert in uitzonderlijke aroma's die terug te vinden zijn in de wijnen. Het vlaggenschip van de boerderij is de Tannat, een krachtige rode wijn met tonen van rijp fruit. Finca Las Moras biedt niet alleen wijnen, maar ook een unieke ervaring voor alle wijnliefhebbers. Bezoekers kunnen deelnemen aan een wijnproeverij, een rondleiding door de wijnmakerij of een begeleide wandeling door de wijngaarden. Als je op zoek bent naar een onderbreking van het dagelijks leven, dan is dit de plek waar je moet zijn.


San Juan

San Juan het teeltgebied van de Malbec San Juan

In het hart van Argentinië, vlakbij de grens met Chili, ligt de wijnstreek San Juan, de op één na grootste van het land. Dankzij de hoge ligging rijpen de druiven hier onder ideale omstandigheden, gekenmerkt door warme dagen en koele nachten. Als sommelier waardeer ik het unieke microklimaat van dit gebied, dat zorgt voor zeer speciale nuances en aroma's in de wijn. San Juan staat vooral bekend om zijn intense rode wijnen. Hier, op de zonnige hellingen van de Andes, gedijen Malbec, Syrah en Cabernet Sauvignon uitstekend. Ik was vooral onder de indruk van de geconcentreerde en krachtige Malbec. Zijn diepe donkere kleur en het uitnodigende bouquet van zwart fruit, aangevuld met een vleugje vanille en chocolade, zijn gewoonweg een genot. Naast de krachtige rode wijnen maakt San Juan ook indruk met zijn veelzijdige witte wijn. De Torrontés-druiven die hier verbouwd worden, bieden aroma's van rozen, citrusvruchten en abrikozen en laten een blijvende indruk achter. Een hoogtepunt voor elke witte wijnliefhebber, San Juan staat ook bekend om zijn experimentele benadering van wijnbouw en boeit met innovatieve technieken, zoals het gebruik van zonne-energie in de wijngaard. De visionaire kracht van de wijnmakers en hun passie voor wijnbouw creëren hier een unieke selectie van onafhankelijke wijnen. De imposante Andes op de achtergrond, de warme zon op de huid en de verscheidenheid aan aroma's in het glas - voor mij is het wijnbouwgebied San Juan meer dan alleen een plek om wijn te produceren. Het is een fascinerend samenspel van natuur, cultuur en passie dat weerspiegeld wordt in elke afzonderlijke wijn en zowel kenners als nieuwkomers in de wijnwereld betovert.



Malbec San Juan wordt geproduceerd door Finca Las Moras in het teeltgebied San Juan in .
Als je Malbec San Juan lekker vond, vind je de andere wijnen van Finca Las Moras misschien ook lekker.
Finca Las Moras en Malbec San Juan zijn afkomstig van San Juan.

Details

Extra informatie: Malbec San Juan

Naam Malbec San Juan
Wijnbouwgebied San Juan
Wijnsoort Rode wijn
Vintage 2022
Alcoholgehalte (% vol.) 12.5
Druivensoorten Malbec
Restsuiker (g/l) 5,3
Zuurgraad (g/l) 5,5
Smaak droog
Allergeneninformatie enthält Sulfite
Verdeler Eggers & Franke HOLDING GmbH, Speicher 1 , Konsul-Smidt-Str. 8 J, D-28217 Bremen
Wijnmaker Finca Las Moras

>> Nur noch 5 Stück verfügbar

€ 7,37*
0.75l·€ 9,83/L,
*inkl. MwSt, zzgl. Versand,
Lieferzeit:2-5 Tage in D
  • Onze bestsellers van Finca Las Moras

    Finca Las Moras Barrel Select Malbec San Juan
    Finca Las Moras
    Barrel Select Malbec San Juan
    € 9,03*
    Finca Las Moras Malbec San Juan
    Finca Las Moras
    Malbec San Juan
    € 7,37*
    Finca Las Moras Malbec San Juan
    Finca Las Moras
    Malbec San Juan
    € 7,37*
    Finca Las Moras Cabernet Sauvignon San Juan
    Finca Las Moras
    Cabernet Sauvignon San Juan
    € 6,87*
    Finca Las Moras Barrel Select Syrah San Juan
    Finca Las Moras
    Barrel Select Syrah San Juan
    € 9,03*
  • SicherheitBeveiliging

    ✓ SSL-codering
    ✓ Bescherming van kopers

  • PreisGoede waarde

    ✓ gunstige prijzen
    ✓ gunstige levering

  • Versand Verzending

    ✓ 8,95 € per pakket
    ✓ Verzending met DPD