Land
Spanje
Mallorca
Sorte
Rode wijn
Stilisik
sterk & kruidig

2019

Gallinas y Focas

Gallinas y Focas, Mallorca

€ 24,56*
0.75l · € 32,75/L
Incl. 21% VAT, Excl. shipping

Levertijd: 2-5 dagen **

  • Cuvée van exquise Spaanse rode wijn
  • Mallorca: uitstekend teeltgebied
  • Goed gebalanceerd fruit en kruiden
  • Sociaal project voor de integratie van mensen met een handicap
  • Elegant en veelzijdig bij vele gerechten

* alle prijzen incl. btw en plus Transportkosten. Produktbilder können ggf. abweichen. ** Geldig voor leveringen binnen Nederland, voor levertijden naar andere landen, zie de knop Transportkosten
  • Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende artikelen


    Macia Batle Reserva Privada
    Macia Batle
    Reserva Privada
    € 31,79*
    Binigrau Obac de Binigrau
    Binigrau
    Obac de Binigrau
    € 18,71*
    Binigrau B Negre
    Binigrau
    B Negre
    € 26,62*
    Ànima Negra AN/2
    Ànima Negra
    AN/2
    € 20,47*
    Ànima Negra AN/2
    Ànima Negra
    AN/2
    € 20,94*
Beschreibung

Wijn noot: Gallinas y Focas

De Gallinas y Focas rode wijn van Gallinas y Focas op Mallorca combineert het beste van de mediterrane wijnwereld. Met een diep robijnrode kleur en een intens bouquet van rijp fruit, specerijen en bloementonen ontwikkelt deze wijn een prachtige rijkdom en complexiteit in de mond. Zijn zachte tannines en perfecte balans tussen frisheid en elegantie maken hem tot een waar genot. Gemaakt van de inheemse druivensoorten Manto Negro en Callet, belichaamt deze wijn de passie en het terroir van het eiland Mallorca. Een ideale begeleider van gegrild vlees, pasta met een sterke saus of belegen kaas. Een opwindende rode wijn die de zon en de levensstijl van de Balearen perfect weerspiegelt.

Serviervorschlag

Suggestie voor serveren: Gallinas y Focas

De rode wijn Gallinas y Focas van Gallinas y Focas past perfect bij gegrild of gebraden rundvlees, lam, wild, sterke pastagerechten en rijpe kazen zoals Cheddar of Gouda. Pure chocolade kan ook goed samengaan met rode wijn.

Gallinas y Focas

Gallinas y Focas de wijnmaker achter Gallinas y Focas

Gallinas y Focas is een wijnmakerij op het Spaanse eiland Mallorca die gespecialiseerd is in het produceren van wijnen van hoge kwaliteit. De familie achter het wijnhuis heeft een lange traditie in wijnproductie en gebruikt alleen lokale druiven om unieke smaken te creëren. De druiven worden verbouwd op de eigen wijngaarden van het wijnhuis, die zich in de bergen rondom het wijnhuis bevinden en worden verwend door de zon. De zonovergoten druiven worden vervolgens zorgvuldig met de hand geplukt en verwerkt. Met veel aandacht voor detail en naleving van de hoogste kwaliteitsnormen produceert Gallinas y Focas uitstekende wijnen die het karakter en het terroir van de regio weerspiegelen. De wijnkaart biedt een breed scala aan witte, rode en roséwijnen, waaronder enkele speciale zeldzaamheden. Naast de wijnproductie biedt Gallinas y Focas ook wijnproeverijen en rondleidingen door de wijngaarden. Bezoekers kunnen zich laten betoveren door de charme van de wijnmakerij en de omgeving en een onvergetelijke wijnproeverij meemaken.


Mallorca

Mallorca het teeltgebied van de Gallinas y Focas

Het wijnbouwgebied op het betoverende eiland Mallorca is een ware schat voor elke sommelier en wijndrinker. Zacht glooiende heuvels, verwarmd door de krachtige Mallorcaanse zon, zijn bezaaid met wijnstokken die zich door de mineraalrijke bodem van het eiland slingeren om wijnen te produceren die net zo diep en gevarieerd zijn als het Mallorcaanse terroir zelf. De wijnmakers van Mallorca hebben een lange traditie die meer dan twee millennia teruggaat. Vandaag de dag profiteert het eiland van de constante heropleving en uitvinding van nieuwe technieken en variëteiten, die de passie en innovatie van de wijnmakers weerspiegelen. De resulterende wijnen zijn fascinerend, waar smaakdiversiteit en onverwachte nuances samenkomen. Het klimaat van Mallorca, gedomineerd door warme, zonnige dagen en een frisse zeebries, is ideaal voor talrijke druivensoorten, vooral de autochtone Manto Negro en Callet druiven. Deze staan bekend om hun robuuste rode wijnen, die worden gekenmerkt door dichte fruitaroma's en een complex karakter. De witte druivensoorten, zoals Prensal Blanc, doen het ook goed en produceren frisse, lichte witte wijnen die getuigen van het verfrissende karakter van de Middellandse Zee. Op Mallorca hebben we ook de mogelijkheid om enkele van de beste biologische wijnmakerijen van Spanje te ontdekken. Respect voor de natuur, traditionele methoden en het gebruik van autochtone druivensoorten staan centraal in hun filosofie. Het resultaat zijn authentieke wijnen met een onvergelijkbare expressiviteit die vertellen over het evenwicht tussen mens en natuur. De charme van een Mallorcaanse wijn ligt niet alleen in de smaak, maar ook in het verhaal dat elke slok bevat. Zo laten de wijnen van dit betoverende eiland ons reizen in een wereld vol traditie, innovatie en passie die elke kenner zal verbazen. Onvergetelijk!



Gallinas y Focas wordt geproduceerd door Gallinas y Focas in het teeltgebied Mallorca in Spanje.
Als je Gallinas y Focas lekker vond, vind je de andere wijnen van Gallinas y Focas misschien ook lekker.
Gallinas y Focas en Gallinas y Focas zijn afkomstig van Mallorca.

Details

Extra informatie: Gallinas y Focas

Naam Gallinas y Focas
Wijnbouwgebied Mallorca
Wijnsoort Rode wijn
Vintage 2019
Alcoholgehalte (% vol.) 14
Druivensoorten 80% Manto negro und 20% Syrah.
Allergeneninformatie enthält Sulfite
Verdeler 4 Kilos, Felanitx, E-07200
Wijnmaker Gallinas y Focas

€ 24,56*
0.75l·€ 32,75/L,
*inkl. MwSt, zzgl. Versand,
Lieferzeit:2-5 Tage in D
  • Onze bestsellers van Gallinas y Focas

    Gallinas y Focas Gallinas y Focas
    Gallinas y Focas
    Gallinas y Focas
    € 24,56*
  • SicherheitBeveiliging

    ✓ SSL-codering
    ✓ Bescherming van kopers

  • PreisGoede waarde

    ✓ gunstige prijzen
    ✓ gunstige levering

  • Versand Verzending

    ✓ 8,95 € per pakket
    ✓ Verzending met DPD