Preistipp
Prijs tip!
Land
Spanje
Rioja
Sorte
Stilisik
trocken
Rabatt
-14%

2022

Aubocassa Olivenöl Natives Olivenöl extra (0,5l)

Roda, Rioja

Normale prijs: € 27,42

Special Price € 23,60*

0.5l · € 47,20/L
Incl. 21% VAT, Excl. shipping

Levertijd: 2-5 dagen **

Aubocassa Olivenöl Natives Olivenöl extra (0,5l) de Roda de all prices incl. VAT and plus" Rioja - Spanje -

* alle prijzen incl. btw en plus Transportkosten. Produktbilder können ggf. abweichen. ** Geldig voor leveringen binnen Nederland, voor levertijden naar andere landen, zie de knop Transportkosten
  • Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende artikelen


    Dolianova Olivenöl Extra vergine DOP Sardegna Olio D′Olia (500ml)
    Dolianova
    Olivenöl Extra vergine DOP Sardegna Olio D′Olia (500ml)
    € 11,62*
    Salvadori Olio Extra Vergine Rita Salvadori (5,0l)
    Salvadori
    Olio Extra Vergine Rita Salvadori (5,0l)
    € 81,14*
    Tormaresca Olio Tormaresca 0,5l
    Tormaresca
    Olio Tormaresca 0,5l
    € 27,82*
    Planeta Olivenöl Extra Vergine DOP (0,5l)
    Planeta
    Olivenöl Extra Vergine DOP (0,5l)
    € 13,64*
    Statti Statti Olio Extra Vergine di Oliva (5l)
    Statti
    Statti Olio Extra Vergine di Oliva (5l)
    € 110,51*

Serviervorschlag

Suggestie voor serveren: Aubocassa Olivenöl Natives Olivenöl extra (0,5l)

Ein sehr samtiges und fruchtiges Öl welches eine große Einsatzvielfalt in der Küche bietet, ob zu frischen Salaten, Pasta oder einfach ein paar Tropfen zur Abrundung zum Essen gegeben. Für Experimentierfreudige empfehlen wir einen kleinen Schuss Oliven Öl über dunkles Schokomousse. Einfach himmlisch!

Roda

Roda de wijnmaker achter Aubocassa Olivenöl Natives Olivenöl extra (0,5l)

Roda is een gerenommeerde wijnmaker uit de Rioja-streek in Spanje en heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als het gaat om wijnen van hoge kwaliteit. De wijnen van Roda worden gemaakt van de beste druiven uit de Rioja-streek en worden gekenmerkt door hun bijzondere intensiteit en complexiteit. De wortels van het wijnhuis gaan terug tot 1987, toen een groep wijnliefhebbers bij elkaar kwam om hun eigen wijnhuis te beginnen. Vandaag de dag is Roda een van de meest gerespecteerde wijnmerken in Spanje en staat het bekend om zijn innovatieve technieken en het gebruik van traditionele wijnmaakmethoden. Het wijnhuis heeft een unieke locatie, grenzend aan de rivier de Ebro en omgeven door glooiende heuvels. De wijnstokken groeien hier op kiezelachtige bodems die een hoge mineraliteit hebben en de wijnen een structuur en diepte geven die zeer gewaardeerd wordt door kenners. Roda produceert voornamelijk rode wijnen en is gespecialiseerd in het maken van compromisloze wijn die de persoonlijkheid en het karakter van de Rioja regio vastlegt. Roda's wijncollecties tonen een rijpe fruitigheid en een balans tussen tannines en zuren. De wijnen staan bekend om hun soepelheid en elegantie, die worden gecombineerd met een rijke textuur en lange afdronk. In het algemeen is Roda een wijnmaker die bekend staat om zijn uitmuntendheid en kwaliteit, en wordt consequent geprezen om zijn innovatieve wijnen. Als je op zoek bent naar wijnen die het terroir van de Rioja regio weerspiegelen, dan ben je bij Roda aan het juiste adres.


Rioja

Rioja het teeltgebied van de Aubocassa Olivenöl Natives Olivenöl extra (0,5l)

Het wijnbouwgebied Rioja, gelegen in het hart van Spanje, is een paradijs gezegend met ideale omstandigheden voor het verbouwen van uitstekende wijnen. Als sommelier is het voor mij altijd een genoegen om een exquise druppel uit deze regio te proeven en de veelzijdige smaken van Rioja-wijnen te ontdekken. Gevormd door de vlaktes van de Ebro-vallei, de uitlopers van de Sierra Cantabria en de koele bries van de Atlantische Oceaan, combineert Rioja zorgvuldige traditie met innovatieve technieken en is het een van de meest diverse wijnbouwgebieden ter wereld. De verschillende microklimaten en bodems, variërend van kalksteen tot grind en klei, maken een breed scala aan wijnstijlen mogelijk en in het hart van deze regio ligt de befaamde productie van rode wijn. De belangrijkste druivensoort is natuurlijk de Tempranillo druif, die krachtige maar fijne rode wijnen produceert met aroma's van bessen, pruimen en tabak. Hij wordt vaak gecombineerd met andere druivensoorten zoals Garnacha, Mazuelo en Graciano om complexiteit en structuur toe te voegen. De wijnen die hier worden geproduceerd zijn ongelooflijk veelzijdig. Of je nu kiest voor een jonge en frisse 'Joven', een elegante en complexe 'Reserva' of een diepe en luxueuze 'Gran Reserva', Rioja biedt wijnliefhebbers een verscheidenheid aan mogelijkheden. Maar Rioja is meer dan alleen rode wijn. De regio produceert ook opmerkelijke witte en rosé wijnen. Viura, ook bekend als Macabeo, is de dominante druivensoort voor de witte wijnen en maakt indruk met frisse, fruitige witte wijnen en leeftijdswaardige, complexe wijnen. Dit indrukwekkende wijnbouwgebied streeft er altijd naar om zijn tradities te behouden, maar evolueert tegelijkertijd en gaat nieuwe uitdagingen aan. Het rust nooit op zijn lauweren en heeft daardoor een uitstekende reputatie opgebouwd, die het keer op keer bevestigt. Als sommelier waardeer ik dit voortdurende streven naar perfectie, omdat het me in staat stelt om steeds weer nieuwe smaakwerelden te ontdekken in de wijnen van Rio.



Aubocassa Olivenöl Natives Olivenöl extra (0,5l) wordt geproduceerd door Roda in het teeltgebied Rioja in Spanje.
Als je Aubocassa Olivenöl Natives Olivenöl extra (0,5l) lekker vond, vind je de andere wijnen van Roda misschien ook lekker.
Roda en Aubocassa Olivenöl Natives Olivenöl extra (0,5l) zijn afkomstig van Rioja.

Details

Extra informatie: Aubocassa Olivenöl Natives Olivenöl extra (0,5l)

Naam Aubocassa Olivenöl Natives Olivenöl extra (0,5l)
Wijnbouwgebied Rioja
Feinkost Olivenöl
Vintage 2022
Druivensoorten Aberquina Olive
Serveertemperatuur °C
Zutaten Nährwertangaben pro 100g: Brennwert/Energiegehalt: 900 kCal / 3700 Kj Fett: 100 g Gesättigte Fettsäuren: 17 g Kohlenhydrate: 0 g Zucker: 0 g Eiweiß: 0 g Salz: 0g
Allergeneninformatie enthält Sulfite
Mindesthaltbarkeitsdatum 11.2023
Verdeler Bodegas Roda S.A.
Avenida Vizcaya 5
ES-26200 H A R O
Wijnmaker Roda

UVP
€ 27,42
€ 23,60*
0.5l·€ 47,20/L,
*inkl. MwSt, zzgl. Versand,
Lieferzeit:2-5 Tage in D
  • Onze bestsellers van Roda

    Roda Roda I Reserva DOCa
    Roda
    Roda I Reserva DOCa
    € 54,11*
    Roda Aubocassa Olivenöl Natives Olivenöl extra (0,5l)
    Roda
    Aubocassa Olivenöl Natives Olivenöl extra (0,5l)
    € 23,60*
    Roda Cirsion einzeln in HK - DOCa
    Roda
    Cirsion einzeln in HK - DOCa
    € 217,87*
    Roda 12 Voordeelpakket Roda I Blanco DOCa
    Roda
    12 Voordeelpakket Roda I Blanco DOCa
    € 796,70*
    Roda Roda I Blanco DOCa
    Roda
    Roda I Blanco DOCa
    € 66,90*
  • SicherheitBeveiliging

    ✓ SSL-codering
    ✓ Bescherming van kopers

  • PreisGoede waarde

    ✓ gunstige prijzen
    ✓ gunstige levering

  • Versand Verzending

    ✓ 8,95 € per pakket
    ✓ Verzending met DPD