Preistipp
Prijs tip!
Land

Marlborough
Sorte
Rode wijn
Stilisik
complex & volwassen
Rabatt
-16%

2017

Wild Rock Capricorn Pinot Noir

Wild Rock, Marlborough

Normale prijs: € 33,02

Special Price € 27,86*

0.75l · € 37,15/L
Incl. 21% VAT, Excl. shipping

Levertijd: 2-5 dagen **

  • Intense Pinot Noir uit Marlborough, Nieuw-Zeeland.
  • Volle body met rijke aroma's van rood fruit
  • Afgerond door zachte tannines en lichte specerijen
  • Perfect bij wildgerechten en kaas
  • Duurzame en verantwoorde wijnproductie

* alle prijzen incl. btw en plus Transportkosten. Produktbilder können ggf. abweichen. ** Geldig voor leveringen binnen Nederland, voor levertijden naar andere landen, zie de knop Transportkosten
  • Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende artikelen


    Villa Maria Earthgarden Pinot Noir
    Villa Maria
    Earthgarden Pinot Noir
    € 18,57*
    Escarpment Winery Escarpment Pinot Noir
    Escarpment Winery
    Escarpment Pinot Noir
    € 34,88*
    Craggy Range Pinot Noir Te Muna Road Vineyards
    Craggy Range
    Pinot Noir Te Muna Road Vineyards
    € 37,90*
    Cloudy Bay Cloudy Bay Pinot Noir
    Cloudy Bay
    Cloudy Bay Pinot Noir
    € 35,57*
Beschreibung

Wijn noot: Wild Rock Capricorn Pinot Noir

Licht baksteenrood van kleur. Fijne neus van zwarte kersen en viooltjes in de mond, gedragen door zoete, aangename fruitigheid, lange afdronk met medium body en fijne mineraliteit. Hier in het land van de lange witte wolk aan de rand van de Stille Oceaan, zijn we toegewijd aan duurzame wijnbouw en aan het mooi houden van het land waar we van houden - onze Wild Rock. Wild Rock Wine Company wordt geleid door Steve Smith en produceert een reeks frisse en fruitige wijnen die het waanzinnig mooie en zeer diverse terroir van Nieuw-Zeeland's Hawkes Bay, Martinborough en Marlborough regio's weerspiegelen. Elke Wildrock-wijn heeft zijn eigen naam om zijn unieke stijl en karakter uit te drukken.
Zo omschrijft de wijnmaker zijn Sauvignon Blanc met de kennis van het effect van wilde natuur en elegante schoonheid: Een wilde witte van het wilde wijnhuis Wild Rock uit wild Marlborough.

Serviervorschlag

Suggestie voor serveren: Wild Rock Capricorn Pinot Noir

Voedingsaanbevelingen voor de Wild Rock Capricorn Pinot Noir

Probeer deze Nieuw-Zeelandse Pinot Noir met:

  • Gerookte zalm op krokant stokbrood
  • Lamsrack met rozemarijnaardappeltjes
  • Chocoladetruffels als dessert

Wild Rock

Wild Rock de wijnmaker achter Wild Rock Capricorn Pinot Noir

Wild Rock is een uitstekende wijnmaker uit de gerenommeerde Marlborough regio van Nieuw-Zeeland. Wild Rock-wijnen staan bekend om hun karakteristieke persoonlijkheid en diepe smaken en worden wereldwijd door wijnliefhebbers gewaardeerd. De wijngaarden van Wild Rock liggen in de zonovergoten heuvels van Marlborough, waar de bodem wordt gekenmerkt door leisteen en het klimaat ideaal is voor het verbouwen van druiven. Hier worden alleen de traditionele druivensoorten Chardonnay, Pinot Noir en Sauvignon Blanc verbouwd, die bekend staan om de uitstekende reputatie van de regio. De speciale focus van Wild Rock ligt op het beschermen van de natuurlijke omgeving. Door het gebruik van duurzame landbouwmethoden en het respecteren van natuurlijke bronnen om de natuurlijke schoonheid van het landschap te behouden, zijn de wijnen van Wild Rock een weerspiegeling van de passie en vaardigheid van Marlborough wijnbouw en wijnmaken. Of het nu gaat om de makkelijk drinkbare Sauvignon Blanc of de volle Pinot Noir, elke Wild Rock wijn wordt gekenmerkt door zijn expressieve smaak en aantrekkelijke kleur. Als je op zoek bent naar een uitzonderlijke wijn die de schoonheid en charme van Marlborough belichaamt, dan is Wild Rock de perfecte wijnmaker voor jou. Proef de spannende wijnen en ervaar de smaak van Marlborough op je eigen manier.


Marlborough

Marlborough het teeltgebied van de Wild Rock Capricorn Pinot Noir

Als uw sommelier heet ik u welkom op een virtuele tour door Marlborough, het grootste en belangrijkste wijnbouwgebied van Nieuw-Zeeland. Marlborough ligt in de schilderachtige regio aan de noordoostelijke punt van het Zuidereiland en strekt zich uit over zonovergoten hellingen en brede alluviale vlaktes die je uitnodigen om de smaken van het Nieuw-Zeelandse terroir te ervaren. Onoverwinnelijke bergen beschermen de prachtig verzorgde wijngaarden van de Marlborough Valley tegen ruimtelijke weersschommelingen, zodat er op zo'n 23.000 hectare gecultiveerd land constant zon en koele nachtwinden zijn, een perfecte balans tussen levendigheid en rijping van de druiven. De bodem wordt gekenmerkt door riviergrind en steenachtige leem, waardoor de wijnstokken diep kunnen wortelen en uitstekende minerale voedingsstoffen kunnen opnemen - een uitstekende voorwaarde voor wijnen van hoge kwaliteit. Marlborough is de thuisbasis van de Nieuw-Zeelandse sauvignon blanc. Deze verfrissend aromatische witte wijn met karakteristieke tonen van kruisbes, passievrucht en vers gemaaid gras, gekoppeld aan knisperende zuren, heeft het land op de internationale wijnkaart gekatapulteerd. Maar Marlborough is niet alleen Sauvignon Blanc. Pinot Noir wordt hier ook steeds vaker verbouwd en wint aan complexiteit en elegantie dankzij het koele klimaat en de lange rijpingsperioden. De wijnproducenten van Marlborough richten zich op duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken. Innovatieve technieken om water te besparen, afval te recyclen en duurzame opbrengsten te behalen worden gebruikt om de voetafdruk van de wijnproductie te minimaliseren ten gunste van ons milieu. Marlborough biedt zowel verfijnde, volle wijnen van wereldklasse, als verleidelijke panorama's en een fascinerende omgeving waar moderniteit en traditie harmonieus samengaan. Gezien de kwaliteit van de wijnen, de adembenemende landschappen en de toewijding van de wijnmakers aan duurzame praktijken, is Marlborough zonder twijfel een van de meest inspirerende wijngebieden ter wereld.



Wild Rock Capricorn Pinot Noir wordt geproduceerd door Wild Rock in het teeltgebied Marlborough in .
Als je Wild Rock Capricorn Pinot Noir lekker vond, vind je de andere wijnen van Wild Rock misschien ook lekker.
Wild Rock en Wild Rock Capricorn Pinot Noir zijn afkomstig van Marlborough.

Details

Extra informatie: Wild Rock Capricorn Pinot Noir

Naam Wild Rock Capricorn Pinot Noir
Wijnbouwgebied Marlborough
Wijnsoort Rode wijn
Vintage 2017
Alcoholgehalte (% vol.) 13.50
Druivensoorten Pinot Noir
Serveertemperatuur 15°C-18°C°C
Allergeneninformatie Enthält Sulfite
Verdeler Weinkontor Freund GmbH, Nienkamp 17, 33829 Borgholzhausen
Wijnmaker Wild Rock

UVP
€ 33,02
€ 27,86*
0.75l·€ 37,15/L,
*inkl. MwSt, zzgl. Versand,
Lieferzeit:2-5 Tage in D
  • Onze bestsellers van Wild Rock

    Wild Rock Wild Rock Capricorn Pinot Noir
    Wild Rock
    Wild Rock Capricorn Pinot Noir
    € 27,86*
  • SicherheitBeveiliging

    ✓ SSL-codering
    ✓ Bescherming van kopers

  • PreisGoede waarde

    ✓ gunstige prijzen
    ✓ gunstige levering

  • Versand Verzending

    ✓ 8,95 € per pakket
    ✓ Verzending met DPD