Preistipp
Prijs tip!
Land

Kalifornien
Sorte
Rode wijn
Stilisik
complex & volwassen
Rabatt
-10%

2018

Othello Napa Valley

Othello Wine Cellars, Kalifornien

Normale prijs: € 58,67

Special Price € 52,88*

0.75l · € 70,51/L
Incl. 21% VAT, Excl. shipping

Levertijd: 2-5 dagen **

  • Eersteklas rode wijn uit Napa Valley, Californië.
  • Rijke aroma's van kersen, bramen en kruiden
  • Gerijpt in Franse eiken vaten voor een diepe complexiteit
  • Droog en vol met een goed geïntegreerde tanninestructuur
  • Perfecte begeleider van rood vlees of belegen kaas

* alle prijzen incl. btw en plus Transportkosten. Produktbilder können ggf. abweichen. ** Geldig voor leveringen binnen Nederland, voor levertijden naar andere landen, zie de knop Transportkosten
  • Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende artikelen


    Othello Wine Cellars Othello Napa Valley
    Othello Wine Cellars
    Othello Napa Valley
    € 52,37*
    Francis Ford Coppola Winery Archimedes Cabernet Sauvignon
    Francis Ford Coppola Winery
    Archimedes Cabernet Sauvignon
    € 78,21*
    Wines of substance Substance Vineyard Collection Klein ‘Bx’ Blend
    Wines of substance
    Substance Vineyard Collection Klein ‘Bx’ Blend
    € 82,35*
    Othello Wine Cellars Othello Napa Valley
    Othello Wine Cellars
    Othello Napa Valley
    € 52,88*
Beschreibung

Wijn noot: Othello Napa Valley

Dieppaars met robijnrode reflecties. Wat een parfum van rijpe zwarte bessen, zoethout en vlierbessengelei. In de tweede aanzet nobele terroirkruiden, verbena en wat rozemarijn. In de krachtige mond met vlezig extract en cacaorijke, ondersteunende tannine, wat een elegantie! In de trapsgewijze, lang aanhoudende afdronk een vuurwerk van wilde kersen, brazil-tabak, chocoladepastilles en cassis. Een perfecte symbiose tussen kracht en finesse.

Serviervorschlag

Suggestie voor serveren: Othello Napa Valley

Serveer deze wijn op 16-18 graden Celsius. Past heel goed bij mooi wild, donker vlees zoals gebraden ossenhaas met cantharellen, kruidige jus en ovenaardappeltjes met rozemarijn. Harde kaas van rauwe melk of aromatische halfharde plakjes kaas passen er ook heel goed bij.

Othello Wine Cellars

Othello Wine Cellars de wijnmaker achter Othello Napa Valley

Othello Wine Cellars is een bekroond wijnhuis in de prachtige Napa Valley regio van Californië. Sinds de oprichting door de gepassioneerde wijnmaker Othello in 2003 heeft het wijnhuis een indrukwekkende reeks wijnen geproduceerd, waarvan er vele zijn geprezen door gerenommeerde wijnexperts. De wijngaarden van Othello Wine Cellars liggen op de schilderachtige heuvels van Napa Valley, gekust door de zon en gewassen door koele briesjes van de Stille Oceaan - de ideale omgeving voor druiven om perfect te rijpen. Dankzij de uitgebreide kennis en aandacht voor detail die bij elke stap van het productieproces komt kijken, worden de wijnen van Othello omschreven als uiterst elegant, verfijnd en delicaat. Hoewel Othello Wine Cellars een bescheiden wijnhuis is, staat het bekend om zijn brede assortiment wijnen, van Chardonnay en Pinot Noir tot Cabernet Sauvignon en Zinfandel. Elke fles is een prachtige combinatie van de echte smaak van de druiven en het nauwgezette vakmanschap dat in elke wijn zit. Het wijnhuis organiseert ook regelmatig proeverijen om zowel kenners als wijnliefhebbers te plezieren. Een bezoek aan Othello Wine Cellars is een ervaring die je niet mag missen - het is een kans om te genieten van de verbazingwekkende combinatie van Napa Valley bodem, weer en vakmanschap in elk glas.


Kalifornien

Kalifornien het teeltgebied van de Othello Napa Valley

Met zijn prachtige wijnlandschap dat zich over 800 mijl uitstrekt, is Californië een eldorado voor liefhebbers van uitstekende druppels. Als sommelier bekijk ik dit land met een mengeling van ontzag en bewondering. Het rijke palet aan verschillende soorten wijn uit deze regio is gewoon indrukwekkend. De mediterrane klimaatomstandigheden van Californië bieden de perfecte omstandigheden voor het verbouwen van een grote verscheidenheid aan druivensoorten. Het milde begin van de winter, gevolgd door een droge zomer, bevordert een langere rijping van de druiven en geeft de wijnen die hier worden geproduceerd een fruitige intensiteit die ze onderscheidt van die uit andere wijngebieden. Californië staat vooral bekend om zijn uitstekende Cabernet Sauvignons en Chardonnays. Zij vertegenwoordigen de kwintessens van de Californische wijnbouw en hebben het gebied op de kaart van internationaal erkende wijngebieden gekatapulteerd. Maar naast de grote namen herbergt dit gevarieerde stuk land ook verbazingwekkende Zinfandels en Syrahs die goed gedijen op de vulkanische bodem van de regio en een indrukwekkende complexiteit vertonen. Napa Valley, een van de bekendste wijnbouwgebieden van Californië, is een lust voor het oog met weelderig groene terraswijngaarden die trots afsteken tegen de azuurblauwe hemel. Hier floreert vooral de teelt van de unieke Cabernet Sauvignon, met zijn diepzwarte aroma's van aalbessen en pure chocolade. Ook Sonoma County, de thuisbasis van vele boetiekwijnhuizen, staat hoog aangeschreven om zijn uitstekende Chardonnays en Pinot Noirs. Elk wijnhuis in Californië vertelt een fascinerend verhaal, gevormd door de toewijding, passie en het vakmanschap van de wijnmakers. Ze gebruiken moderne technologie met behoud van traditionele praktijken om wijnen van indrukwekkende kwaliteit en opmerkelijke persoonlijkheid te produceren. Hoe divers de wijnen van Californië ook zijn, ze delen een trots op hun oorsprong. Ze zijn een uitdrukking van het weelderige, zonovergoten land waarop hun



Othello Napa Valley wordt geproduceerd door Othello Wine Cellars in het teeltgebied Kalifornien in .
Als je Othello Napa Valley lekker vond, vind je de andere wijnen van Othello Wine Cellars misschien ook lekker.
Othello Wine Cellars en Othello Napa Valley zijn afkomstig van Kalifornien.

Details

Extra informatie: Othello Napa Valley

Naam Othello Napa Valley
Wijnbouwgebied Kalifornien
Wijnsoort Rode wijn
Vintage 2018
Alcoholgehalte (% vol.) 14.5
Druivensoorten 86% Cabernet Sauvignon, 8% Petit Verdot, 6% Cabernet Franc
Serveertemperatuur °C
Allergeneninformatie enthält Sulfite
Verdeler A. Segnitz & Co. GmbH, Löwenhof 2, DE-28844 WEYHE
Wijnmaker Othello Wine Cellars

UVP
€ 58,67
€ 52,88*
0.75l·€ 70,51/L,
*inkl. MwSt, zzgl. Versand,
Lieferzeit:2-5 Tage in D
  • Onze bestsellers van Othello Wine Cellars

    Othello Wine Cellars Othello Napa Valley
    Othello Wine Cellars
    Othello Napa Valley
    € 52,37*
    Othello Wine Cellars Othello Napa Valley
    Othello Wine Cellars
    Othello Napa Valley
    € 52,88*
    Othello Wine Cellars Othello Napa Valley
    Othello Wine Cellars
    Othello Napa Valley
    € 52,88*
  • SicherheitBeveiliging

    ✓ SSL-codering
    ✓ Bescherming van kopers

  • PreisGoede waarde

    ✓ gunstige prijzen
    ✓ gunstige levering

  • Versand Verzending

    ✓ 8,95 € per pakket
    ✓ Verzending met DPD