Preistipp
Prijs tip!
Land
Frankrijk
Vins de France (Vins
Sorte
Cremant & Metodo Classico
Stilisik
complex & volwassen
Rabatt
-14%

2020

Château de Corneilla Cavalcade Rouge

SAS Jonquieres d'Oriola, Vins de France (Vins

Normale prijs: € 22,46

Special Price € 19,33*

0.75l · € 25,77/L
Incl. 21% VAT, Excl. shipping

Levertijd: 2-5 dagen **

  • Exquise Cremant & Metodo Classico van Vins de France
  • Complexe, elegante smaken van rood fruit en kruiden
  • Smaakvol met fijne perlage en goede structuur
  • Stijlvolle gasamkit ontworpen door de familie SAS Jonquieres d'Oriola
  • Perfecte begeleider van feestelijkheden, aperitieven of desserts

* alle prijzen incl. btw en plus Transportkosten. Produktbilder können ggf. abweichen. ** Geldig voor leveringen binnen Nederland, voor levertijden naar andere landen, zie de knop Transportkosten
  • Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende artikelen


    Chapin & Landais Crémant de Loire Louis Vernant
    Chapin & Landais
    Crémant de Loire Louis Vernant
    € 14,73*
    Chapin & Landais Crémant de Loire Rosé Louis Vernant
    Chapin & Landais
    Crémant de Loire Rosé Louis Vernant
    € 15,02*
    Langlois-Chateau L´Extra par Langlois Crémant de Loire Brut Blanc de Blancs
    Langlois-Chateau
    L´Extra par Langlois Crémant de Loire Brut Blanc de Blancs
    € 13,94*
    Chat de Mauny Cremant de Loire Brut Rose Cremant de Loire AOC
    Chat de Mauny
    Cremant de Loire Brut Rose Cremant de Loire AOC
    € 13,89*
Beschreibung

Wijn noot: Château de Corneilla Cavalcade Rouge

De Cremant & Metodo Classico Château de Corneilla Cavalcade Rouge is een elegante mousserende wijn uit de gerenommeerde regio Vins de France. De producent van dit kwaliteitsproduct is het bekende wijnhuis SAS Jonquieres d'Oriola, dat bekend staat om zijn uitstekende wijnen en mousserende wijnen. Cavalcade Rouge wordt gemaakt van een zorgvuldig geselecteerde blend van druiven bestaande uit Pinot Noir en Chardonnay. De langzame en zachte persing van de druiven zorgt ervoor dat alleen het beste sap wordt gebruikt. De Cavalcade Rouge rijpt vervolgens in de fles op gisten gedurende ten minste negen maanden voordat hij wordt gedegorgeerd, wat resulteert in een uitstekende mousserende wijn met een levendige rode kleur en een adembenemend bouquet. In de mond maakt hij indruk met een fijne perlage en een evenwichtige smaak die wordt gekenmerkt door tonen van bessen en rood fruit. Cavalcade Rouge is ideaal als begeleider van feestelijke gelegenheden of als verfijnd cadeau voor veeleisende wijnkenners. Met zijn onmiskenbare karakter en hoge kwaliteit is het een weerspiegeling van de fijne kunst van het Franse wijnmaken en een echte traktatie voor alle liefhebbers van exquise wijnen en mousserende wijnen.


SAS Jonquieres d'Oriola

SAS Jonquieres d'Oriola de wijnmaker achter Château de Corneilla Cavalcade Rouge

Wijnmaker SAS Jonquieres d'Oriola is een gerenommeerd wijnhuis gevestigd in Languedoc-Rousillon in het zuiden van Frankrijk. De familie Jonquieres d'Oriola is de vierde generatie die het wijnhuis runt en door hun jarenlange ervaring en passie voor wijn hebben ze een uitstekende reputatie opgebouwd in de wijnindustrie. Het wijnhuis produceert een breed scala aan wijnen van de druivenrassen Grenache, Syrah, Carignan en Mourvèdre, allemaal gemaakt met veel zorg en aandacht voor detail. De focus ligt op het ontwikkelen van wijnen met karakter en terroir die het beste van de regio weerspiegelen. De rode wijnen van SAS Jonquieres d'Oriola zijn krachtig en complex, met intense aroma's van donkere bessen en kruiden. De witte wijnen daarentegen zijn fris en fruitig, met tonen van citrus en tropisch fruit. De roséwijnen van het domein zijn verrassend divers, variërend van frisse, lichte wijnen tot diepe, volle rosés. Alle wijnen van SAS Jonquieres d'Oriola worden gemaakt met behulp van state-of-the-art wijnmakerijtechnologie en duurzame productietechnieken. Elke wijn is met de grootste zorg en aandacht geproduceerd om een unieke smaakervaring te bieden. Ontdek de exquise wijnen van SAS Jonquieres d'Oriola en ervaar de kenmerkende smaak van de zonovergoten Languedoc-Rousillon regio!


Vins de France (Vins

Vins de France (Vins het teeltgebied van de Château de Corneilla Cavalcade Rouge

Vins de France, een betoverende wereld waar Franse wijnen wortel schieten en in elke fles de magie van de regio's van dit prachtige land verbergen. Als sommelier ben ik elke keer weer blij om het karakter van deze wijnen, dat zo verschillend is, te ontdekken en te onthullen. In deze veelzijdige wijnkaart biedt de appellation Vins de France wijnen die oorspronkelijk uit verschillende regio's van het land komen. Het is bedoeld om de vrijheid en creativiteit van wijnmakers te stimuleren en biedt een breed scala aan smaakprofielen. Bourgondië staat bekend om zijn pittige en elegante Pinot Noirs en Chardonnays. Met hun opmerkelijke vermogen om hun terroir te weerspiegelen, zijn deze wijnen een echte traktatie voor elke sommelier. De Bordeaux regio, de thuisbasis van enkele van 's werelds beroemdste wijnhuizen, biedt krachtige en volle Cabernet Sauvignons en Merlots. Hun diepe en complexe smaken zijn een ware belevenis voor de zintuigen, terwijl de zonovergoten regio Provence beroemd is om zijn verfrissende en aromatische rosés. Deze wijnen, met hun heldere kleuren en fruitige noten, zijn absoluut verleidelijk, maar Frankrijk heeft nog veel meer te bieden. Van de bloemige en minerale witte wijnen uit de Loirevallei, de volle en kruidige Syrahs uit de Rhône, de sprankelende en fijne bubbels uit de Champagne tot de heerlijke en onvergelijkbare dessertwijnen uit de Sauternais, de Vins de France zijn een waar feest voor elke wijnkenner. Het plezier van het ontdekken van kwaliteiten, het schommelen tussen aroma's en het herinterpreteren van de smaken van de druivensoorten in elk glas maakt de Vins de France tot een eindeloos mozaïek van sensaties. Want hier wordt de kunst van het wijnmaken gevierd en door kennis, passie en toewijding worden deze uitzonderlijke druppels gecreëerd die het hart van elke sommelier en wijnliefhebber sneller doen kloppen.



Château de Corneilla Cavalcade Rouge wordt geproduceerd door SAS Jonquieres d'Oriola in het teeltgebied Vins de France (Vins in Frankrijk.
Als je Château de Corneilla Cavalcade Rouge lekker vond, vind je de andere wijnen van SAS Jonquieres d'Oriola misschien ook lekker.
SAS Jonquieres d'Oriola en Château de Corneilla Cavalcade Rouge zijn afkomstig van Vins de France (Vins.

Details

Extra informatie: Château de Corneilla Cavalcade Rouge

Naam Château de Corneilla Cavalcade Rouge
Wijnbouwgebied Vins de France (Vins
Wijnsoort Cremant & Metodo Classico
Vintage 2020
Alcoholgehalte (% vol.) 14.0
Druivensoorten Cuvée;Grenache;Shiraz/Syrah
Restsuiker (g/l) 0,00
Zuurgraad (g/l) 0,0
Smaak droog
Allergeneninformatie enthält Sulfite
Verdeler SAS Jonquieres d'Oriola, 3 rue du Château F-66200 Corneilla de Vercol
Wijnmaker SAS Jonquieres d'Oriola

UVP
€ 22,46
€ 19,33*
0.75l·€ 25,77/L,
*inkl. MwSt, zzgl. Versand,
Lieferzeit:2-5 Tage in D
  • Onze bestsellers van SAS Jonquieres d'Oriola

    SAS Jonquieres d
    SAS Jonquieres d'Oriola
    Château de Corneilla Cavalcade Rouge
    € 19,33*
  • SicherheitBeveiliging

    ✓ SSL-codering
    ✓ Bescherming van kopers

  • PreisGoede waarde

    ✓ gunstige prijzen
    ✓ gunstige levering

  • Versand Verzending

    ✓ 8,95 € per pakket
    ✓ Verzending met DPD