Land
Frankrijk
Bordeaux
Sorte
Rode wijn
Stilisik
complex & volwassen

2015

Château Cantenac Brown 3ème Cru Classé Margaux AOC

Château Cantenac Brown, Bordeaux

Normale prijs: € 102,45

Special Price € 95,18*

0.75l · € 126,91/L
Incl. 21% VAT, Excl. shipping

Levertijd: 2-5 dagen **

  • 3ème Cru Classé uit de Bordeauxstreek Margaux
  • Volle, complexe Franse rode wijn
  • Intense aroma's van donker fruit en vanille
  • Perfect gerijpt en jarenlang bewaarbaar
  • Extravagante smaakervaring voor wijnliefhebbers

* alle prijzen incl. btw en plus Transportkosten. Produktbilder können ggf. abweichen. ** Geldig voor leveringen binnen Nederland, voor levertijden naar andere landen, zie de knop Transportkosten
  • Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende artikelen


    Bordeaux Premium-Selektion Château Clinet AOC Pomerol
    Bordeaux Premium-Selektion
    Château Clinet AOC Pomerol
    € 130,01*
    Château Gazin Château Gazin
    Château Gazin
    Château Gazin
    € 114,34*
    Château Léoville-Poyferré Château Léoville-Poyferré
    Château Léoville-Poyferré
    Château Léoville-Poyferré
    € 117,53*
    Château Cantenac Brown Château Cantenac Brown 3ème Cru Classé Margaux AOC
    Château Cantenac Brown
    Château Cantenac Brown 3ème Cru Classé Margaux AOC
    € 95,18*
    Château Gazin Château Gazin Pomerol 6erHK
    Château Gazin
    Château Gazin Pomerol 6erHK
    € 117,53*
Beschreibung

Wijn noot: Château Cantenac Brown 3ème Cru Classé Margaux AOC

De rode wijn Château Cantenac Brown 3ème Cru Classé Margaux AOC is een exquise druppel uit de gerenommeerde wijnstreek Bordeaux in Frankrijk. Deze wijn is afkomstig van Château Cantenac Brown, een gerenommeerd wijnhuis met een geschiedenis rijk aan traditie. De Château Cantenac Brown 3ème Cru Classé Margaux AOC wordt gekenmerkt door zijn indrukwekkende complexiteit en elegantie. Het wordt gemaakt van een blend van Cabernet Sauvignon, Merlot en Cabernet Franc druiven, zorgvuldig met de hand geoogst. De wijngaarden profiteren van ideale klimatologische omstandigheden en een uniek terroir dat wordt gekenmerkt door kiezelachtige bodem en een gematigd klimaat. Vanaf de eerste slok onthult deze wijn zijn volledige potentieel. Hij heeft een diep robijnrode kleur en een verleidelijk aroma van rijp zwart fruit, specerijen en cederhout. In de mond valt de Château Cantenac Brown op door zijn finesse, een uitgesproken fruitigheid, zijdezachte tannines en een opmerkelijke lengte. Deze rode wijn is ideaal voor feestelijke gelegenheden en gaat graag samen met sterke vleesgerechten zoals rundvlees of lamsvlees. Het is een waar genot voor liefhebbers van kwaliteitswijnen en zal zeker een hoogtepunt worden in je collectie. De Château Cantenac Brown 3ème Cru Classé Margaux AOC is een wijn die aan alle verwachtingen voldoet en bij elke slok een onvergetelijke wijnervaring biedt.

Serviervorschlag

Suggestie voor serveren: Château Cantenac Brown 3ème Cru Classé Margaux AOC

Ervaar een elegante rode wijn uit Bordeaux met de Château Cantenac Brown 3ème Cru Classé Margaux AOC. Geniet van deze wijn bij malse biefstuk, pittige kaas of gegrild lamsvlees.

  • Aanbeveling 1: Malse biefstuk
  • Aanbeveling 2: Pittige kaas
  • Aanbeveling 3: Gegrild lamsvlees

Château Cantenac Brown

Château Cantenac Brown de wijnmaker achter Château Cantenac Brown 3ème Cru Classé Margaux AOC

Château Cantenac is een gerenommeerde wijnmaker uit de Bordeauxstreek en produceert al meer dan 150 jaar voortreffelijke wijnen. Het wijnhuis ligt in de gemeente Margaux, een van de beroemdste wijngebieden ter wereld. De wijngaarden beslaan 28 hectare en zijn beplant met klassieke Bordeaux druivenrassen zoals Cabernet Sauvignon, Merlot en Cabernet Franc. De wijn wordt op traditionele wijze geproduceerd en zorgvuldig begeleid door ervaren wijnmakers. Elke stap van het productieproces wordt uitgevoerd om ervoor te zorgen dat alleen de beste druiven worden gebruikt voor de verwerking. Château Cantenac wijnen worden gekenmerkt door hun elegante en complexe smaak en staan wereldwijd bekend om hun hoge kwaliteit en verfijning. De wijnen staan ook bekend om hun bewaarbaarheid en hun vermogen om met de jaren aan smaak en complexiteit te winnen. Château Cantenac is een must voor wijnliefhebbers die op zoek zijn naar een uitstekende Bordeaux-wijn. Tijdens een bezoek aan de wijnmakerij kun je de geschiedenis en tradities van het Bordeaux-wijnmaken uit de eerste hand ervaren en de bekroonde wijnen proeven die het domein produceert.


Bordeaux

die Rebsorte des Château Cantenac Brown 3ème Cru Classé Margaux AOC



Bordeaux

Bordeaux het teeltgebied van de Château Cantenac Brown 3ème Cru Classé Margaux AOC

In het hart van het zuidwesten van Frankrijk ligt een majestueus juweel van wijncultuur - de Bordeaux-wijnstreek. Het onovertroffen karakter van dit terroir, omgeven door het milde zeeklimaat en de unieke bodemsamenstelling van kalksteen, grind en zand, vormt de perfecte bakermat voor de productie van enkele van 's werelds meest gerenommeerde wijnen. Als sommelier en kenner van heerlijke wijnen herken ik in Bordeaux-wijn een rijke en diverse symfonie van smaken. Gekenmerkt door de dominante rode druivensoorten Merlot en Cabernet Sauvignon, omwikkeld met een vleugje Cabernet Franc, Malbec en Petit Verdot, ontvouwt zich een boeket van volle tot complexe diepe tonen. Bordeaux-wijnen zijn uniek in hun diversiteit - van de krachtige en langdurige rode wijnen van Médoc en Saint-Émilion, tot de zoete witte wijnen van Sauternes, tot de elegante en complexe wijnen van Pomerol en Graves. Ondanks hun diversiteit delen ze allemaal de kenmerken van de Bordeaux-stijl - expressiviteit, elegantie en het vermogen om te evolueren en prachtig te rijpen. Bordeaux is meer dan alleen een wijnbouwgebied. Het is de hartslag van een duizenden jaren oude wijnhand. Het is een nalatenschap van ongeëvenaarde passie en vakmanschap, gekoppeld aan het doorzettingsvermogen en de toewijding van de wijnmakers en châteaux die elk jaar weer elegant gestructureerde en harmonieus uitgebalanceerde wijnen produceren. Door de eeuwen heen heeft Bordeaux zijn status als onbetwiste leider in de wijnwereld weten te behouden, en ik beschouw het altijd met ontzag en bewondering. Of je nu een nieuwsgierige beginner bent of een ervaren wijnliefhebber, Bordeaux biedt een opwindende reis door een rijk erfgoed van smaken, texturen en ervaringen die in elke druppel van zijn wijnen zijn gevangen. Met alle respect, ik verklaar Bordeaux tot het kroonjuweel van de wijnwereld.



Château Cantenac Brown 3ème Cru Classé Margaux AOC wordt geproduceerd door Château Cantenac Brown in het teeltgebied Bordeaux in Frankrijk.
Als je Château Cantenac Brown 3ème Cru Classé Margaux AOC lekker vond, vind je de andere wijnen van Château Cantenac Brown misschien ook lekker.
Château Cantenac Brown en Château Cantenac Brown 3ème Cru Classé Margaux AOC zijn afkomstig van Bordeaux.

Details

Extra informatie: Château Cantenac Brown 3ème Cru Classé Margaux AOC

Naam Château Cantenac Brown 3ème Cru Classé Margaux AOC
Wijnbouwgebied Bordeaux
Wijnsoort Rode wijn
Vintage 2015
Alcoholgehalte (% vol.) 13.5
Druivensoorten 65 % Cabernet Sauvignon, 35 % Merlot
Rebsorte Merlot, Cabernet Sauvignon
Serveertemperatuur °C
Allergeneninformatie enthält Sulfite
Verdeler Château Cantenac Brown
Cantenac
FR-33460 MARGAUX
Wijnmaker Château Cantenac Brown

UVP
€ 102,45
€ 95,18*
0.75l·€ 126,91/L,
*inkl. MwSt, zzgl. Versand,
Lieferzeit:2-5 Tage in D
  • Onze bestsellers van Château Cantenac Brown

    Château Cantenac Brown Château Cantenac Brown 3ème Cru Classé Margaux AOC
    Château Cantenac Brown
    Château Cantenac Brown 3ème Cru Classé Margaux AOC
    € 95,18*
    Château Cantenac Brown Château Cantenac Brown 3ème Cru Classé Margaux AOC
    Château Cantenac Brown
    Château Cantenac Brown 3ème Cru Classé Margaux AOC
    € 95,18*
  • SicherheitBeveiliging

    ✓ SSL-codering
    ✓ Bescherming van kopers

  • PreisGoede waarde

    ✓ gunstige prijzen
    ✓ gunstige levering

  • Versand Verzending

    ✓ 8,95 € per pakket
    ✓ Verzending met DPD