Winkelen per
  1. Filter verwijderen Bruno Giacosa
  1. -

Bruno Giacosa

meer informatie over Bruno Giacosa

Bruno Giacosa

Bruno Giacosa ist einer der besten Winzer in Piemont. Seine erstklassigen und mehrfach ausgezeichneten Weine spiegeln sein großes Wissen über den Weinanbau wieder. Insbesondere der hervoragende ROERO ARNEIS, der zu den besten Weißweinen des Piemonte gehört.

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

  • Onze bestsellers: Bruno Giacosa

    Bruno Giacosa
    Nebbiolo D′Alba DOC
    € 27,49 €*
    Bruno Giacosa
    Roero Arneis DOCG
    € 31,68 €*
    Bruno Giacosa
    Nebbiolo D′Alba DOC
    € 27,49 €*

Bruno Giacosa

Bruno Giacosa was een producent van topwijnen uit Piemonte. Met meer dan vijf decennia ervaring was hij een pionier in het maken van enkele van 's werelds beste wijnen van Nebbiolo, Barbera en Dolcetto druiven. Zijn nauwgezette werk in de wijngaard en zijn technieken van druivenselectie en rijping in grote eiken vaten dragen bij aan de topkwaliteit van zijn wijnen. Zijn wijnen onderscheiden zich door hun finesse, karakter en uitzonderlijke smaak, waardoor ze de meest gewilde wijnen ter wereld zijn. Bruno Giacosa's toewijding en liefde voor wijn worden weerspiegeld in elke fles die hij produceert. De producent zet de traditie van de wijnbouw in Piemonte voort door zich te richten op de productie van wijn van één druivensoort en de unieke territoriale kenmerken van elke druivensoort te benadrukken. De wijnen van Bruno Giacosa zijn een mijlpaal in de Italiaanse wijnproductie en zijn expertise wordt gewaardeerd door wijnliefhebbers over de hele wereld.

Bruno Giacosa

Bruno Giacosa

Bruno Giacosa

Weitere Informationen

Name Bruno Giacosa
Webseite https://www.brunogiacosa.it/
Inverkehrbringer Champagne De Sousa & Fils, 12 place Léon Bourgeois, 51190 Avize / France, Bio-Zertifikat: FR-BIO-10
Anbaufläche in Hektar 20 ha
Gründer Bruno Giacosa
Eigentümer Bruno Giacosa.
Önologe Dante Scaglione.
Gründugsjahr 1950

Bruno Giacosa

Bruno Giacosa was een producent van topwijnen uit Piemonte. Met meer dan vijf decennia ervaring was hij een pionier in het maken van enkele van 's werelds beste wijnen van Nebbiolo, Barbera en Dolcetto druiven. Zijn nauwgezette werk in de wijngaard en zijn technieken van druivenselectie en rijping in grote eiken vaten dragen bij aan de topkwaliteit van zijn wijnen. Zijn wijnen onderscheiden zich door hun finesse, karakter en uitzonderlijke smaak, waardoor ze de meest gewilde wijnen ter wereld zijn. Bruno Giacosa's toewijding en liefde voor wijn worden weerspiegeld in elke fles die hij produceert. De producent zet de traditie van de wijnbouw in Piemonte voort door zich te richten op de productie van wijn van één druivensoort en de unieke territoriale kenmerken van elke druivensoort te benadrukken. De wijnen van Bruno Giacosa zijn een mijlpaal in de Italiaanse wijnproductie en zijn expertise wordt gewaardeerd door wijnliefhebbers over de hele wereld.